KONCERT CHARYTATYWNY: ŚPIEWAJĄCE FORTEPIANY - koncertowo i z humorem - 28 grudnia 2019 r., godz. 18:00 Filharmonia Koszalińska.
ŚPIEWAJĄCE FORTEPIANY - to brawurowy koncert w wykonaniu: znakomitych pianistów Czesława Majewskiego i Janusza Tylmana, gwiazd popularnego programu telewizyjnego: "Śpiewające fortepiany"; Wojciecha Maliny Kowalewskiego (perkusja, bas); Tadeusza Melona (skrzypce) oraz solistów Warszawskiej Opery Kameralnej i Gliwickiego Teatru Muzycznego - Joanny Stefańskiej-Matraszek i Ireneusza Miczki.

W programie przeboje muzyki klasycznej, najpiękniejsze melodie z operetek, musicali oraz ponadczasowe standardy muzyki rozrywkowej i muzyczne niespodzianki. Koncert ten to znakomite połączenie klasyki i rozrywki doprawione anegdotą i humorem! Przebojową i ponadczasową muzykę dopełni anegdotyczno-humorystyczny komentarz gospodarzy wieczoru - Czesława Majewskiego i Janusza Tylmana.
Zapraszamy na III Świąteczny Koncert Charytatywny Fundacji Przymierze na rzecz powstającego Centrum Pielgrzymkowo-Turystycznego na Górze Chełmskiej.